Transformatie naar hoer

Hoi, laat me mezelf even voorstellen. Ik ben een vrouw van 55 jaar met, zoals ze dat dan zeggen, “een maatje meer”. Als blondine meet ik 1.76m en ik krijg dan ook dikwijls te horen dat mensen me geen 115kg aangeven. Ik houd ervan me lekker te kleden en die kleren verbergen mijn rondingen uiteraard wel. Eens naakt, valt er niets te verbergen, dan zie je mijn vlezige billen, mollige papbuik, hangborsten en zware bovenarmen je oogbollen vullen. Het heeft jaren geduurd voor ik vrede vond met hoe ik eruit zag en zie. Mijn man zei steeds opnieuw dat hij me geil vond en hij deed niets liever dan me afrijden, maar zelf vond ik me steeds veel te vet. Het stoorde me soms zelfs als hij met zijn hoofd tussen mijn dijen in aan mijn dikke kut zat te lebberen alsof zijn leven ervan af hing. Of als hij me nam in doggy stijl en daarbij mijn neukteugels vastgreep en me hard en diep neukte.

Op een dag surfte ik wat verveeld op het web en zag op rendez-vous sites hoe dames die er nog ronder bijliepen dan ikzelf zich aanboden voor romantische, ontspannende momenten, zoals dat dan heet. Op de foto’s presenteerden ze hun weelderige rondingen en hun sexvlees zonder enige schroom. Sommigen boden eerder “brave” standaard dingen aan als “zoenen, massage, beffen, pijpen met condoom, beschermde penetratie”. Andere dames gingen een pak verder. Sommigen zagen er zelfs niet echt sexy uit op foto, eerder marginaal, maar ze compenseerden dat rijkelijk door wat ze aanboden; “pijpen zonder condoom, tongzoenen, klaarkomen in de mond, seks zonder condoom, anaal, een trio…”. Tijdens het lezen werd ik zowaar geil. Ik voelde hoe mijn kut nat werd, en hoe een bedwelmende lust in mijn hoofd kroop. Het deed me ook twee dingen beseffen: dat er inderdaad een pak mannen moesten zijn dat geilde op ronde vrouwen, dat de idee van ongeremde seks met wildvreemde mannen me eigenlijk opwond.

Eén advertentie in het bijzonder trok mijn aandacht; het was van een 31 jarige vrouw die verklaarde 110kg te wegen voor een 1.54m. De foto’s bij de ad gaven aan dat ze erg gewoon was. Niets sexy, foto’s van haar rechtstaande in een babydol in profiel, zodat je haar dikke buik goed kon zien, een foto van haar op haar knieën waarbij de t-shirt haar bovenlichaam bedekte maar je goed haar dikke kont en billen kon zien. Uiteindelijk nog een foto waarbij ze in een sofa hing met een dolletje aan. Haar borsten hingen zwaar, haar vette billen waren dominant aanwezig en haar buik hing af. Niet het topmodel dus, maar toch werd ik, als hetero vrouw, geil bij het gedacht dat mannen hierop kickten. Vooral de bijgaande tekst liet weinig aan de verbeelding over; Ze was West-vlaamse en in een sappig taaltje maakte ze duidelijk dat ze voor zowat alles in was. Haar lijst met mogelijkheden was inderdaad bepaald lang. Onderaan de advertentie voegde ze ook nog toe dat ze op zoek was naar een “vriendin” om te spelen.

Het bleef dagenlang in mijn hoofd spoken en ik ging telkens opnieuw naar de site en eindigde steeds weer bij die ene advertentie. Op een geile dag, besloot ik het te doen. Ik nam de telefoon en toetste bijna trillend haar nummer in. Na enkele keren overgaan klonk een stem; “Hallo met Jen”. Hallo met Chris, stamelde ik. Ik legde uit dat de ad me opwond en dat ik haar wilde ontmoeten om te kijken of ik haar partner kon worden. Jen was heel luchtig en gaf me een geruststellend gevoel. Twee dagen later stond ik zenuwachtig voor de voordeur van een wat verloederde arbeiderswoning. Jen opende de deur. Ze was gehuld in een wollige badjas die er wat armtierig uitzag. Ze trok me binnen, kuste me innig en ging me voor, de trap op naar de woonruimte. Het huis was echt wel onderkomen en het daagde me dat Jen dit deed uit geldnood. We ploften neer op de zitbank en Jen begon honderduit te vertellen. Geldnood was inderdaad de drijfveer voor haar activiteiten maar ze zei me dat ze ondertussen ook wel was gaan houden van wat ze deed. Ze vond het heerlijk om macht te kunnen uitoefenen over mannen. Om te bepalen wat een man mocht en kon, wanneer hij mocht klaar komen bijvoorbeeld. Ze hield ook van groepsseks, en in die zin zocht ze een maatje. Haar badjas was onderwijl opengevallen en ik zag dat ze naakt was op een tanga slip na. Ze was echt wel dik, pak meer dan ikzelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Spannend Spanje

Als onze laatste schooldag is geweest, gooi ik mijn schoolspullen in de verste hoek van mijn kamer. Ik hoop dat…

Ik werd steeds ondeugender

Gebeurde spontaan. We waren een beetje aan het klieren. Geef hem een spontaan kusje. Hij kijkt verbaasd, maar vind het…