Spannend Spanje

Als onze laatste schooldag is geweest, gooi ik mijn schoolspullen in de verste hoek van mijn kamer. Ik hoop dat ik het volgend jaar op de hbo opleiding met mijn pc kan werken want dat gesjouw met al die studieboeken heb ik geen zin meer in. Ik, Helen, heb met al mijn gewerkte uren bij de super genoeg verdiend om eens heerlijk op vakantie te gaan. Maat ik weet alleen niet met wie. Of zou ik alleen gaan? Ik weet het nog niet. Een last minute kan nog net.. ik heb wel nog een broer, die wat ouder is maar daar ga ik echt niet mee op vakantie. We zijn soms water en vuur en trouwens, met je broer ga je sowieso niet op vakantie. Maar dan komt een van mijn vriendinnen, Irene, met een ideetje. Haar ouders zijn redelijk welgesteld, terwijl bij ons het redelijk is. Ze vraagt of ik mee wil naar Spanje met haar en haar ma. Ze is enigst kind en veel vriendinnen heeft ze niet en daarom heeft ze aan mij gedacht. Haar ma vindt het prima want dan heeft zij tenminste ook vrij om te gaan en staan waar ze wil. Haar pa is een zakenman en is vaak weg op dienstreis. Tenminste dat zegt hij maar hij is erg vaak weg. Te vaak denkt haar ma en dus wil zij ook wel eens de bloemetjes buiten zetten.

Ik moet wel mijn ouders vragen of het mag maar zij hebben geen bezwaar omdat ze Irene en haar ouders kennen. Maaike, de moeder van Joyce, zegt dat ze met de auto wil gaan want ze rijdt graag en ze kan afgelost worden door Joyce die net haar rijbewijs heeft gehaald. Dan kan zij ook rijervaring opdoen. Volgende week willen we vertrekken. Veel om mee te nemen heb ik niet maar Joyce wil haar garderobe een beetje aanvullen en ik mag mee. Super bedankt, zeg ik haar. Dus even nog de stad in voor wat zomerkleertjes. Ze vraagt of ik ook een bikini heb want dat is best nodig in Spanje. Badpakken zijn haast verboden lacht ze. Joyce heeft er zin in, zie ik. winkel in en winkel uit voor wat niemendalletjes, zoals shorts en topjes. En natuurlijk een bikini. Ze vindt er een met halterbandjes en een nogal laag uitgesneden broekje. Eerst passen zegt ze en duikt een pashokje in. Kom eens kijken, zegt ze en doet het gordijntje opzij. Dan zie ik dat broekje, dat strak tussen haar benen zit en haar heuvel mooi laat uitkomen. Ze draait zich om en showt haar billen en waar eigenlijk een broekje moet zitten, zie ik alleen haar bilspleet met daarboven een driehoekje.

Ik bloos er een beetje door. En aan het topje kun je ook nog de driehoekjes verschuiven. Kijk zo, zegt ze en dan zie ik een halve blote borst naar voren komen. Nog net niet haar tepel met tepelhof. Mooi hè? Zo, nu moet jij er ook nog een hebben. Zoek er maar een uit. Maar niet eentje zoals jij hebt hoor want die is me een beetje TE bloot. Is prima hoor. We zoeken samen en dan komt Joyce toch met een sexy dingetje. Een klein broekje met touwtjes aan de zijkant die je moet strikken en een bovenstukje dat ook niet erg groot is. Er passen net mijn borsten in en komen er boven een beetje veel uit. Een push up dus. Nou veel te pushen heb ik niet en het is ook niet eens nodig want als je 18 bent is er nog niks weggezakt. Passen, dirigeert Joyce. En zo laat ik mij bewonderen in een smal paskamertje. Joyce moet maar even helpen om het bovenstukje pasklaar te maken door het haakje achter te verschuiven. Dan wordt ze een beetje brutaal en kijkt of mijn borstjes goed in de cups passen. Niet goed zegt ze en vraagt niet een of ze mag. Ze doet het gewoon. Pakt mijn ene borst vast met haar hand, doet hem omhoog en legt hem weer terug in het cupje. Zo dat ziet er beter uit. En hoe voelt dat? Het is even wennen maar dan wil je niet anders, zegt ze. Achteraf gezien voelt het best goed. En zeker dat handje van Joyce aan mij tietje. En nu een hapje eten en naar huis koffers pakken. Zaterdag vertrekken we in alle vroegte, zo tegen 5 uur. Maar je moet dan wel maar bij mij komen slapen zegt Joyce. Vrijdag middag komt ze dus mij thuis halen, ik neem afscheid van mijn ouders en geef mijn broer een vriendelijke stomp. Bij Joyce gaan we eten, kijken tv, drinken nog een glaasje witte wijnen dan gaan we naar boven naar haar kamer om te slapen. Haar ma zegt nog dat we de wekker moeten zetten. Haar pa is er weer niet dus hoeven ze die niet gedag te zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Ik werd steeds ondeugender

Gebeurde spontaan. We waren een beetje aan het klieren. Geef hem een spontaan kusje. Hij kijkt verbaasd, maar vind het…

Transformatie naar hoer

Hoi, laat me mezelf even voorstellen. Ik ben een vrouw van 55 jaar met, zoals ze dat dan zeggen, “een…